Ik vind Sebastian een sterke kandidaat voor het Partijbestuur. Hij is meer dan 10 jaar betrokken lid, weet te overtuigen, is een teamspeler en heeft duidelijke ideeën. Voor de portefeuille Extern is hij geknipt. Hij gaat erop uit en weet mensen te verbinden. Sebastian kan prioriteiten stellen en kan vervolgens iedereen op één lijn krijgen.

En omdat hij zo verdomd aardig is, krijgt hij vaak mensen mee. Hij kan zich goed bewegen tussen verschillende soorten mensen. Hij heeft een fijne mix van een beetje nerdy (echte Apple man) en toch sociaal. Hij was werkzaam in Vietnam en sprak binnen een jaar heel behoorlijk Vietnamees, niet de eenvoudigste taal. Je kunt hem ook vragen voor een lastige financiële klus. Van cijfers schrikt hij niet. Stem op Sebastian, een buitenkansje!

 

Caroline van Dullemen (oud-Directeur Wetenschappelijk Bureau)