Nederdip Tour 2020

We gaan dit jaar drie toernooien organiseren. Lentedip in Den Haag, Zomerdip in Utrecht en het NK in Amsterdam. Deze drie toernooien vormen de Nederdip Tour van 2020. Hou voor meer details deze pagina in de gaten.

Lentedip vindt plaats op 5 april in het Schaakhuis in Den Haag. Er worden die dag twee rondes gespeeld. Binnenkort kun je je hier inschrijven.

Voor de zomerdip zoeken we nog een mooi weekeinde uit om de Stay Okay in Utrecht twee dagen lang te bestoken met gekonkel. Dit toernooi gaat waarschijnlijk deel uitmaken van de European Tour of Diplomacy (ETD).

En in de winter spelen we twee dagen het NK. Behalve de Nederlands Kampioen kronen we in Amsterdam ook de winnaar van de eerste Nederdip Tour. Ook dit toernooi maakt deel uit van de ETD dus de concurrentie zal moordend zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.