Spelersregistratie

Covid-19 heeft een heleboel in de soep laten lopen. Onze Nederdip tour is daar heus niet het belangrijkste voorbeeld van. Maar het heeft ook een paar dingen in een stroomversnelling gebracht. De opleving van online Diplomacy en de opkomst van Virtual Diplomacy zijn daar vast ook niet de belangrijkste voorbeelden van maar het is voor de dip fanaat wel leuk!

Maar het zou toch ook wel weer eens leuk zijn om met zijn allen een hele middag naar een bord te staren. En met dat doel heeft William Hackenbracht de Diplomacy Face to Face registration opgezet. Om, als het straks weer mag, de mensen te vinden die het leuk vinden een potje te spelen! Organisatoren kunnen contact opnemen en krijgen de contactgegevens van de mensen die hebben aangegeven gevonden te willen worden.

Dat is ook het doel van de NDA en deze site. Dus ik moedig iedereen van harte aan om de link te volgen en zijn/haar gegevens in te vullen. Dan hoor je het ook meteen zodra wij weer eens iets organiseren! Op deze kaart kun je zien wie zich allemaal al geregistreerd hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *